Politica de confidențialitate

Vă mulțumim pentru interesul acordat site-ului pimmnordest.ro, site administrat de către Federaţia Regională a Patronatelor Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Regiunea Nord-Est (FRPIMM RNE). Pentru noi este deosebit de important să asigurăm protecția datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați. În aceiași măsură Confidențialitatea datelor Dvs. cu caracter personal este extrem de importantă.

Politica de confidențialitate a site-ului web pimmnordest.ro

Această politică de confidențialitate se aplică acestui site. Dacă nu sunteți de acord cu această politică de confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Accesând și utilizând site-ul înseamnă că sunteți de acord cu această declaratie despre confidențialitate.

Prin utilizarea acestui site vă exprimați acordul și vă dați acceptul irevocabil ca informațiile dvs. personale dobândite prin cu înscrierea pe respectivul site sau în legătură cu utilizarea de către dvs. a site-ului, în ceea ce privește site-ul, pot fi folosite pentru operarea și dezvoltarea site-ului.

Informațiile non-personale colectate automat

FRPIMM RNE se angajează să protejeze confidențialitatea vizitatorilor site-ului.

Vă rugăm să rețineți că firma noastra poate furniza statistici agregate despre clienții noștri, statistici de trafic, precum și informații legate de site către terți de încredere, dar aceste statistici nu vor include informații personale de identificare ale dumneavoastră. Nu prelucrăm datele utilizatorilor și nu realizăm automat profiluri ale acestora.

Informațiile personale. Cum îți protejăm datele

FRPIMM RNE colectează informații personale în scopul furnizării serviciilor și / sau produselor, cercetării demografice și statistice și suportului tehnic. Mai exact colectăm informații personale în scopul de comunicare personală cu dumneavoastră, în scopul de a răspunde la întrebările dumneavoastră, și de a îndeplini cererile dumneavoastră. Astfel de informații pot include, printre alte informații, numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste date care nu sunt publice vor fi folosite din zonele pe care le-ați acceptat, Newsletter sau Formular de contact. Dacă ne trimiteți cereri de servicii sau cerințe sau dacă trimiteți orice material către Site, s-ar putea să vă contactăm pentru a obține informații suplimentare necesare pentru prelucrarea sau îndeplinirea cerințele dumneavoastră. Informatiile personale nu vor fi dezvăluite nici unei terțe părți fără consimțământul dumneavoastră prealabil, cu excepția cazului în care se prevede altfel prin reglementări legale, atunci când este necesar pentru îndeplinirea de cereri, sau furnizarea de servicii interactive pentru clienți și îmbunătățirea produselor și serviciilor FRPIMM RNE. În același timp, acordați FRPIMM RNE dreptul de a furniza informațiile prezentate pentru scopuri de mai sus către parteneri ce cooperează cu firma noastră.

Cât timp îți păstrăm datele

Pentru utilizatorii abonaţi la Newsletter datele vor fi stocate atat timp cât veţi dori să beneficiaţi de acest serviciu. În orice moment puteţi renunţa la primirea Newsletterului accesand butonul Dezabonare şi datele dumneavoastra vor fi şterse definitiv de pe server.

Securitatea informațiilor personale

FRPIMM RNE încercă să ia măsurile adecvate pentru a preveni riscurile de acces neautorizat și de utilizarea necorespunzătoare a informațiilor personale.

Precizia datelor colectate

FRPIMM RNE poate, din proprie inițiativă, sau la cerere, completa, rectifica sau șterge orice informație personală incompletă, inexactă sau depășită, care a fost reținută de FRPIMM RNE în legătură cu modul de funcționare a site-ului.

Modificarea Politicii de Confidențialitate

FRPIMM RNE își rezervă dreptul de a modifica această Politică de confidențialitate fără notificare prealabilă.

 

Federaţia Regională a Patronatelor Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Regiunea Nord-Est (FRPIMM RNE), Str. Başota, nr. 4 Iasi, Romania
E-mail: office@pimmnordest.ro, Web: www.pimmnordest.ro